O nama

About us  banner

Naša glavna usredotočenost je u projektiranju plovila za sva mora koja se vrhunski ponašaju pri optimalnoj brzini sa čvrstim i sigurnim trupom koristeći najnovije dostupne tehnologije. Vlasnik, koji je na moru od svoje pete godine te ima preko 20 godina iskustva u off-shore utrkama u SAD-u i Europi. Njegova supruga koja je također sudjelovala u off-shore utrkama na Havajima i Cape Town-u u Juznoj Africi od svoje 16 godine . Bila je član timova kao sto su University of Hawaii jedrilicarski tim te ostalim olimpijskim utrkama kao sto su Kenwood cup, Nioulargue u St. Tropez. Iz njegove i suprugine strasti za morem i utrkama plovila osnovali su Compass Boats LTD. u Svedskoj za izgradnju dizajnom prilagodljivih Off-Shore motornih plovila za utrke.

Compass Boats Ltd. je preselio svoju tvornicu male brodogradnje u  Hrvatsku Compass Boats za gradnju sportskih motornih i ribolovnih plovila za šire potrosacko trzište. Stoga, pruzaju široj potrošackoj javnosti Off-Shore tehnologiju za utrke sa potpisom prilagodljivog Svedskog dizajna plovila visokih performansi uz dostupnu cijenu. Bilo za sport, ribolov ili u rekreacijske svrhe. Predstavili smo u 2011 nas nov model plovila Compass 535  koji je projektiran za sportski ribolovi rekreaciju.

Premijera  našeg novog  Compass 290 sport sa Jockey sjedala 2016. Premijera Compass 480 u 2017 koji bi trebao biti popularan za ovo ljeto.Naš dizajnerski tim vec zavrsava na novom dizajnu Compass 660 WA i 695 WA i kad su gotovi idu brodice u proizvodnju. 2014-2015

Naši modeli Compass 995 i Compass 1195 koji se proizvode tehnologijom vakuma/infuzije.